TVRTKA

Vašu privatnost podataka i identitet brani i čuva naša ekipa programera. Naši programeri neumorno prilagođavaju web stranicu potrebama klijenata, te osiguravaju sigurno mjesto za prodaju naših usluga. Poslujemo uspješno još od davne 1993.godine. U slučaju da trebate više informacija o tome kako prikupljamo i čuvamo Vaše podatke, slobodno kliknite na sljedeći link: Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka.
Naša ekipa djelatnika upravlja web stranicom. Za bilo kakav upit koji stigne sa naše web stranice, isti bude obrađen od kvalifiranog osoblja. Odgovor dobijete u najkraćem mogućem roku.

Nudimo širok spektar kategorija smještaja, s različitim mogućnostima naših gostiju. Najpoznatije kategorije sještaja su: kuće za odmor, vile, apartmani i sobe.
Možete platiti gotovinom ili bankovnom karticom (MasterCard, Maestro, Visa) , te PayPall-om sustavom brzog internetskog plaćanja koji Vam omogućuje brzu uplatu, te plaćanje po ponudi.
Naš ured se nalazi na adresi: Mate Vlašića 1 , Poreč, Hrvatska. Našu točnu lokaciju na mapi možete pronaći ovdje.
Poteškoće kod naplate m-bankingom: u slučaju poteškoća s plaćanjem putem m-bankinga, molimo obratite se banci s kojom ste ugovorili uslugu.
Poteškoće kod naplate bakovnom karticom: U slučaju poteškoća s plaćanjem putem bankovnih kartica, korisnik se treba obratiti kartičnoj kući, koja je izdala bankovnu karticu.
U slučaju bilo kakvih pitanja/nejasnoća obratiti se možete i na našu mail adresu: velox@velox-tours.com .
U kontakt s našim djelatnicima možete stupiti putem e-mail adrese: velox@velox-tours.com , info@velox-tours.com putem telefona,+385 52 452 770 +385 52 453 559
Radno vrijeme u ljetnom periodu od 01.06. – 10.09.: Pon-Ned: 07:00-21:00h.

Radno vrijeme u zimskom periodu od 10.09. – 01.06.: Pon-Sub: 07:00-20:00h.
Ned: 07:00-13:00h.

PLAĆANJA

Beskontaktno plaćanje daje Vam punu kontrolu i štiti Vaše podatke. Vaša kartica ili uređaj nikada ne napušta vašu ruku, čime se smanjuje rizik od gubitka ili krivotvorenja. Svaka transakcija zaštićena je jedinstvaneom enkripcijom. Također, sigurni ste od dvostruke naplate-neovisno o tome koliko puta dodirnete POS uređaj, transakcija će se provesti samo jedanput.
Uvjeti otkazivanja se razlikuju od objekta do objekta. Pod sekciju ‘’Uvjeti otkazivanja’’ u svakom objektu pronaći ćete uvjete otkazivanja koje pripadaju specifičnom objektu. Ako trebate dodatnu pomoć možete nas kontaktirati putem elektroničke pošte ili telefonom a naši kontakt podaci se nalaze ovdje.
Nakon što zaprimite potvrdu rezervacije u Vašoj elektroničkoj pošti, možete se udobno smjestiti i biti sigurni da Vas smještaj čeka. U slučaju da zatrebate našu pomoć, slobodno nas možete kontaktirati. Kontakt podatke možete pronaći ovdje.
1. Prilikom odabiranja načina plačanja biti će Vam ponuđeno nekoliko opcija među njima i ‘’plaćanje kreditnom karticom’’.

2. Rezervaciski sistem će od Vas tražiti da potvrdite jesu li sve informacije ispravne.

3. Pripazite da svi podatci kreditne kartice budu ispravni i nakon toga možete kliknuti na gumb ‘’PLATI’’.
Naš rezervacijski sistem omogućava da rezervirate smještaj pomoću bankovne doznake. Kod odabiranja načina plaćanja možete odabrati plaćanje ponudom. U Vašu elektroničku poštu stići će e-mail sa ponudom za plaćanje, te sve potrebne informacije da biste izvršili plaćanje. U slučaju poteškoća ili dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili elektroničkom poštom, podatke možete pronaći ovdje.
Naš rezervacijski sistem omogućava da rezervirate smještaj pomoću bankovne doznake. Kod odabiranja načina plaćanja možete odabrati plaćanje ponudom. U Vašu elektroničku poštu stići će e-mail sa ponudom za plaćanje, te sve potrebne informacije da biste izvršili plaćanje. U slučaju poteškoća ili dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili elektroničkom poštom, podatke možete pronaći ovdje.
U trenutku plaćanja postoje tri opcije; prva opcija bi bila plaćanje 30% (akontacije), druga opcija 50% (akontacije) i treća opcija 100% (plaćate u cijelosti odabrani smještaj). U slučaju da platite 30% ili 50% iznosa ostatak plaćate pri dolasku u našu turističku agenciju/ured u gotovini ili kreditnom karticom. Treći naćin plaćanja je plaćanje u cijelosti isti je najpovoljniji i najkomotniji način plaćanja, pri dolasku nećete imati obavezu plaćanja nego na nama ostaje obaveza da Vam predamo ključeve i da Vas uputimo kako doći do Vašeg smještaja.
U slučaju da želite dodati još jednog člana (osobu), mogući su dodatni troškovi i to ovisno u kojem ste objektu napravili rezervaciju.
U opisu objekta pronaći ćete da li objekt nudi doručak i da li je uključen u cijenu.
Da bi zaprimili račun i da isti glasi na obrt ili tvrtku/firmu, potrebno nas je pravovremeno o tome obavijestiti i dostaviti nam sve potrebne podatke obrta ili tvrtke/firme (prije nego izdamo račun).

POTVRDA REZERVACIJE

U slučaju da potvrda rezervacije još nije stigla na Vaš mail u roku od deset minuta od trenutka okončanja rezervacije na nošoj web stranici onda možete provjeriti Vašu elektroničku poštu u sekciji ‘’ne željenu poštu ili promocije’’ te zatim Vašu internet konekciju. U slučaju da potvrda rezervacije i dalje nije vidljiva u Vašoj elektroničkoj pošti onda nas možete kontaktirati na sljedeće brojeve telefona; +385 52 452770, +385 52 453559 ili what’s app./viber +385 98 331556, +385 98 254791 te našu elektroničku poštu, info@velox-tours.com ili velox@velox-tours.com .
Potvrda rezervacije stići će na Vašu mail adresu u roku jedne do dvije minute od trenutka okončanja rezervacije na našoj web stranici. U slučaju da Vam potvrda rezervacije nije stigla u navedenom roku onda zbog povećanog broja rezervacija preko naše web stranice moguć je zastoj u serveru, te potvrda rezervacije će stići u roku trideset minuta do sat vremena.
U slučaju da niste primili našu potvrdu rezervacije ,a plaćanje je uspješno sprovedeno onda nas svakako možete kontaktirati, naši kontakt podaci nalaze se ovdje.

IZVANREDNE SITUACIJE I ZAHTJEVI

U slučaju da imate pozitivan nalaz/test na COVID-19 bolest, te ne možete putovati onda posjetite našu stranicu COVID-19 policy.
U slučaju zdravstvenih problema ili teške bolesti, molimo Vas da nas kontaktirate u što kraćem roku, naši kontakt podaci nalaze se ovdje.

OSTALO

Ne brinite se, ako niste u mogućnosti pronaći odgovarajući smještaj putem naše web stranice onda nas možete nazvati putem telefona ili poslati elektroničku poštu. Uvjek smo dostupni, naši kontakt podaci nalaze se ovdje.

VIŠE O NAMA

Riječ ‘’ Velox ’’ potiče iz latinskog jezika, i znači ‘’brz’’. Vjerujemo da je to vrlina zato nastojimo biti brzi i ažurni u odrađivanju zadataka i riješavanju svih situacija/problema koje nam se manifestiraju kroz put, a sve to da bi našim klijentima pružili najbolju uslugu i bezbrižan odmor.
Tvrtka/ firma Velox nalazi se u hrvatkoj točnije u Istri. U jednom od najpoznatijih turističkih gradova Hrvatske a to je grad Poreč. Svojim kulturno-povijesnim znamenitostima i uređenjem, brojnim sportsko rekreacijskim sadržajima, te raznovrsnom gastronomskom ponudom već desetljećima privlači goste iz cijele Europe pa i šire.

Tvrtka je osnovana 1993. god. Iza nas stoji preko dvadeset (20) godina iskustva u komunikaciji sa našim gostima, iznajmljivačima, domaćim i stranim partnerima, te znanje u marketing-u i plasiranju naše usluge na svim većim internet tražilicama.
Velox tim je vrlo složen tim od nekoliko ljudi koju svoju prefesiju vode profesionalno i temeljito. Od iskusnih recepcijponera do voditelja poslovnice, te vanjskih suradnika u informatici. Naša je dužnost pružati Vam najbolji put do Vašeg odmora putem naše usluge, te Vam biti na raspolaganju prije, tokom i nakon Vašeg boravka.
Copyright © 2023. Velox, Sva prava pridržana