Želite li postati partner Velox-a?

Nudimo Vam jednostavno iznajmljivanje Vašeg objekta.  Želite iznajmiti apartman, kuću za odmor ili vilu s bazenom? Na pravom ste mjestu. Svoje usluge prilagodili smo upravo Vama, privatnom iznajmljivaču. U nastavku saznajte što Vam sve možemo ponuditi.
Marketing
Vaša će smještajna jedinica biti plasirana na tržište putem Velox web stranice, partnera i još mnogobrojnih načina kako bi zadovoljili Vaša očekivanja. Kako bi ostali u trendu, prisutni smo i na svim društvenim mrežama. Svake godine imamo jasan plan i viziju!
Bezbrižno iznajmljivanje
Za Vas se brinemo o svakom detalju: kreiramo fotografije visoke rezolucije sa visoko kvalitetnim DSLR fotoaparatom i dronom, postavljamo kalendar i cijene, kreiramo tekstove u četiri različita jezika, odgovaramo na upite gostiju, uplaćujemo rezervacije na Vaš račun. To su samo neki od načina kako poslujemo, da bi ste saznali više informacija slobodno nas kontaktirajte, ili dođite osobno do naše/g agencije/ureda!
Podrška
Na raspolaganju smo Vama i gostima. Gosti dobivaju sve potrebne informacije prije dolaska, preuzimamo svu potrebnu komunikaciju s gostima, na raspolaganju smo im prije, za,i poslije njihovog boravka. Vodimo Vas kroz cijeli postupak ‘ kako podnijeti zahtjev za kategorizaciju ‘ do Vaše prve rezervacije, te riješavamo svu ostalu papirologiju kako ne biste morali gubiti vrijeme u pronalaženju svih točnih i ispravnih informacija. Da bi saznali više informacija o podnošenju zahtjeva za kategorizaciju možete kliknuti ovdje i pročitati sve detalje.

Sljedeći formular će Vas uputiti koje su nam informacije sve potrebne kako bi započeli suradnju. Nakon što zaprimimo upit, naš djelatnik će Vas kontaktirati i to u roku jednog radnog dana kako bi Vam što brže i efikasnije prenijeli sve bitne informacije!

Podaci o iznajmljivaču

Podaci o objektu

Karakteristike objekta

m2
Copyright © 2023. Velox, Sva prava pridržana