Želite li postati partner Velox-a?

Nudimo Vam jednostavno iznajmljivanje Vašeg objekta.  Želite iznajmiti apartman, kuću za odmor ili vilu s bazenom? Na pravom ste mjestu. Svoje usluge prilagodili smo upravo Vama, privatnom iznajmljivaču. U nastavku saznajte što Vam sve možemo ponuditi.
Marketing
Vaša će smještajna jedinica biti plasirana na tržište putem VELOX web stranice, partnera i još mnogobrojnih načina kako bi zadovoljili Vaša očekivanja.
Bezbrižno iznajmljivanje
Za Vas se brinemo o svakom detalju: kreiramo fotografije visoke rezolucije, postavljamo kalendar i cijene, odgovaramo na upite gostiju, uplaćujemo rezervacije na Vaš račun.
Podrška
Na raspolaganju smo Vama i gostima. Gosti dobivaju sve potrebne informacije prije dolaska, preuzimamo svu potrebnu komunikaciju s gostima te smo im na raspolaganju prije, za i poslije njihovog boravka.

Sljedeći formular će Vas uputiti kakve informacije nam trebaju kako bi mogli steći suradnju. Nakon što zaprimimo upit, naš djelatnik će Vas kontaktirati u roku jednog radnog dana kako bi Vam što brže i efikasnije prenijeli sve bitne informacije!

Podaci o iznajmljivaču

Podaci o objektu

Karakteristike objekta

m2
Copyright © 2022. Velox, Sva prava pridržana